3 روش برای اشتراک گذاری خودکار Google Photos با اعضای خانواده

Rohan Jhajharia

به اشتراک گذاری عکس ها با دوستان و خانواده کاری است که ما اغلب تمایل به انجام آن داریم. با این حال، این فرآیند بسیار طولانی است، زیرا آلبوم ها معمولاً زمان زیادی را برای به اشتراک گذاشتن جداگانه نیاز دارند. اما آیا می‌دانستید، می‌توانید با استفاده از سرویس‌های Google به‌طور خودکار عکس‌ها را با اعضای خانواده خود به اشتراک بگذارید؟ این آسان و راحت است و در اینجا چند راه برای انجام این کار وجود دارد. همچنین، می‌توانید برای مخفی کردن حافظه Google Photos یک شخص خاص به مقاله ما نیز مراجعه کنید.

اشتراک‌گذاری خودکار عکس‌ها با اعضای خانواده با استفاده از Google

سه راه آسان و سریع وجود دارد که می‌توانید از آنها برای اشتراک‌گذاری خودکار عکس‌ها و ویدیوها با اعضای خانواده خود با استفاده از خدمات Google استفاده کنید. بیایید نگاهی دقیق به هر یک از آنها داشته باشیم.

از اشتراک‌گذاری شریک در Google Photos استفاده کنید

اپل فناوری اختراع کرد که امکان اشتراک گذاری خودکار عکس ها با دوستان و خانواده را بر اساس داده های تشخیص چهره فراهم می کرد. عکس‌هایی را برای افراد مربوطه ارسال می‌کرد که چهره‌شان را می‌شناخت و جزئیات آن‌ها را از مخاطبین شما بیرون می‌کشید.

گوگل اخیراً ویژگی مشابهی را برای Google Photos خود آورده است و در اینجا نحوه استفاده از آن آورده شده است.

1. باز کن Google Photos برنامه (اندروید/iOS) روی گوشی شما.

2. روی خود ضربه بزنید عکس پروفایل و بر روی کلیک کنید تنظیمات عکس گوگل.

به طور خودکار عکس های گوگل را به اشتراک بگذارید

3. در قسمت تنظیمات، اسکرول کنید و روی آن ضربه بزنید اشتراک شریک.

4. اکنون، روی آن ضربه بزنید شروع کنید دکمه.

به طور خودکار عکس های گوگل را به اشتراک بگذارید

5. شریک خود را با اضافه کردن آنها انتخاب کنید شناسه پست الکترونیک.

6. انتخاب کنید عکس ها و ویدیوهایی که می خواهید با آن شخص به اشتراک بگذارید.

7. اکنون، روی آن ضربه بزنید بعد از گوشه سمت راست بالا

به طور خودکار عکس های گوگل را به اشتراک بگذارید

8. در صفحه بعدی، بر روی ضربه بزنید ارسال دعوتنامه.

اکنون بسته به تنظیماتی که انتخاب کرده‌اید، هر عکسی که روی آن کلیک می‌کنید با شریکتان نیز به اشتراک گذاشته می‌شود، مشروط بر اینکه پشتیبان‌گیری را فعال کرده باشید.

از آلبوم‌های اشتراک‌گذاری شده برای اشتراک‌گذاری خودکار Google Photos استفاده کنید

Google Photos به شما امکان می دهد یک آلبوم را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید. هر تصویر یا ویدیویی که به این آلبوم اضافه کنید برای همه شرکت کنندگان آلبوم قابل مشاهده است. در اینجا نحوه فعال کردن و استفاده از آن آورده شده است.

1. قابل اعتماد و متخصص Google Photos.

2. سوئیچ به عکس ها برگه از نوار ناوبری پایین.

به طور خودکار عکس های گوگل را به اشتراک بگذارید

3. ضربه بزنید و نگه دارید برای انتخاب عکس ها یا ویدیوهایی که می خواهید به اشتراک بگذارید.

4. اکنون، روی ضربه بزنید افزودن به (+) نماد از منوی پاپ آپ

به طور خودکار عکس های گوگل را به اشتراک بگذارید

5. حالا، انتخاب کن آلبوم مشترک از لیست

به طور خودکار عکس های گوگل را به اشتراک بگذارید

6. انتخاب کنید افرادی که می خواهید آلبوم را با آنها به اشتراک بگذارید، و روی آنها ضربه بزنید ارسال دعوتنامه. اکنون آلبوم با افراد انتخاب شده به اشتراک گذاشته می شود.

به طور خودکار عکس های گوگل را به اشتراک بگذارید

از Shared Drive برای اشتراک‌گذاری خودکار عکس‌ها در Google Drive استفاده کنید

Google Photos عالی کار می‌کند، اما اگر فایل‌ها یا اسنادی دارید که با Google Photos ناسازگار هستند، یا می‌خواهید تصاویر را با کیفیت اصلی خود آپلود کنید، Google Drive راه حلی است. در اینجا نحوه اشتراک گذاری عکس ها با استفاده از Google Drive آورده شده است.

1. به Google Drive برای وب بروید یا از برنامه Google Drive (Android/iOS) استفاده کنید.

2. با کلیک بر روی پوشه ای ایجاد کنید دکمه (+). یا با کلیک بر روی دکمه آپلود، یک پوشه موجود را از دستگاه خود آپلود کنید.

به طور خودکار عکس های گوگل را به اشتراک بگذارید

3. پوشه را در Google Drive خود انتخاب کنید.

4. روی آن کلیک راست کرده یا ضربه بزنید نماد سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه نمایش داده شده و انتخاب کنید اشتراک گذاری از لیست

به طور خودکار عکس ها را با استفاده از Google Drive به اشتراک بگذارید

5. را وارد کنید شناسه پست الکترونیک شما می خواهید فایل ها یا عکس ها را با آنها به اشتراک بگذارید. اکنون پوشه و تمامی محتویات آن مانند عکس‌ها و ویدیوها با افراد انتخاب‌شده به اشتراک گذاشته می‌شود و هر گونه اضافه‌شده در آینده به این پوشه به‌طور خودکار با آنها به اشتراک گذاشته می‌شود.

به طور خودکار عکس های گوگل را به اشتراک بگذارید

بسته بندی

در این مطالعه، سه راه برای اشتراک‌گذاری خودکار عکس‌ها و آلبوم‌ها با دوستان و خانواده خود در Google را مورد بحث قرار دادیم. اگر این راهنما برای شما مفید بود، آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. سایر نکات و ترفندهای فنی مفید را در لینک زیر بررسی کنید و برای اطلاع از این نکات و ترفندها با GadgetsToUse همراه باشید.

همچنین بخوانید:

همچنین می توانید برای اخبار فوری فناوری ما را دنبال کنید اخبار گوگل یا برای نکات و ترفندها، بررسی گوشی‌های هوشمند و ابزارک‌ها، بپیوندید گروه تلگرام GadgetsToUse یا برای آخرین ویدیوهای بررسی مشترک شوید GadgetsToUse کانال YouTube.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما باید با قوانین موافقت کنید.

فهرست