چکار میکند؟ چگونه از آن استفاده کنیم؟

Safety Check on iPhone

اپل در چند سال گذشته بر سلامت و ایمنی شخصی تمرکز کرده است، که امسال با انتشار سیستم تشخیص تصادف خودرو و SOS اضطراری از طریق ماهواره با سری آیفون 14، بیشتر مشهود بود. اما یکی از ویژگی‌های مهم که مورد توجه قرار نگرفت، Safety Check بود که با iOS 16 معرفی شد. این مقاله به شما کمک می‌کند تا بررسی ایمنی در آیفون و آنچه هنگام استفاده از آن اتفاق می‌افتد را درک کنید.

بررسی ایمنی در آیفون چیست؟

بررسی ایمنی یک ویژگی مفید است، به ویژه برای کسانی که نگران هستند و احتمالاً در معرض خطر آزار دیجیتال، تعقیب یا شریک زندگی خود هستند. این ویژگی به قربانیان کمک می‌کند از سیستم iCloud در سایر دستگاه‌هایی که به آن‌ها وارد شده‌اند خارج شوند برای ایمنی آنها

همچنین به آنها اجازه می دهد هرگونه دسترسی داده شده به دیگران را محدود یا به طور کامل لغو کنید، اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی را با Find My و سایر برنامه‌ها خاموش می‌کند و مجوزها را برای همه برنامه‌های دیگر بازنشانی می‌کند. همه اینها از تنظیمات Safety Check است و برای لغو هر گونه مجوز نیازی به دسترسی فیزیکی به دستگاه های دیگر نیست.

چه زمانی از Safety Check در iOS استفاده کنیم؟

بررسی ایمنی، همانطور که قبلا ذکر شد، برای جلوگیری و محدود کردن اشتراک‌گذاری همه داده‌ها و مجوزها برای محافظت از داده‌ها و حریم خصوصی افراد در شرایط سخت طراحی شده است. اینها موقعیت‌هایی هستند که باید از Safety Check استفاده کنید.

  • اگر با سوء استفاده دیجیتال روبرو هستید.
  • به یک استالکر آنلاین مشکوک شوید.
  • نمی خواهید شریک زندگی یا یکی از نزدیکانتان به داده های شما دسترسی داشته باشد.
  • خطر حمله ویروس یا بدافزار حتی می توانید از حالت Lockdown در اینجا برای حفظ اطلاعات خود استفاده کنید.
  • قربانی آزار و اذیت آنلاین و در معرض خطر نقض اطلاعات.

نحوه استفاده از بررسی ایمنی در آیفون

اکنون که نیاز و اهمیت Safety Check را فهمیدیم، اجازه دهید نحوه دسترسی و تنظیم آن را در iPhone خود بیاموزیم. بررسی ایمنی دو گزینه ارائه می دهد – تنظیم مجدد اضطراری و اشتراک گذاری و دسترسی را مدیریت کنید. ما به فرآیند راه اندازی برای هر گزینه به صورت جداگانه نگاهی خواهیم انداخت.

راه اندازی برای بازنشانی اضطراری

مرحله 1: باز کن تنظیمات و به پایین اسکرول کنید حریم خصوصی و امنیت.

گام 2: دوباره به پایین اسکرول کنید و روی آن ضربه بزنید بررسی ایمنی گزینه.

مرحله 3: روی ضربه بزنید تنظیم مجدد اضطراری.

مرحله 4: گزینه را انتخاب کنید تنظیم مجدد اضطراری را شروع کنید.

مرحله 5: بعد روی آن ضربه بزنید بازنشانی افراد و برنامه‌ها، و فشار دهید بازنشانی کنید دوباره برای تایید

مرحله 6: دستگاه هایی را که می خواهید از AppleID خود خارج شوید انتخاب کنید. پس از انتخاب، فشار دهید حذف دستگاه های انتخاب شده.

از شما خواسته می شود که اضافه کنید شماره تلفن های مورد اعتماد. این شماره‌ها می‌توانند OTP و کدهای راستی‌آزمایی را دریافت کنند، بنابراین مطمئن شوید که مال شما یا آن‌هایی است که می‌توانید به آن‌ها اعتماد کنید.

مرحله 7: روی ضربه بزنید ادامه هید. کلیک رمز عبور را به روز کنید برای به روز رسانی رمز عبور Apple ID فعلی خود، یا انتخاب کنید بعداً در تنظیمات به‌روزرسانی کنید.

مرحله 8: شما این گزینه را دریافت می کنید افزودن مخاطبین اضطراری. در اینجا می توانید مخاطبین اضطراری فعلی را اضافه یا حذف کنید.

مرحله 9: مطبوعات ادامه هیدو در صفحه بعد روی آن ضربه بزنید انجام شده برای اتمام فرآیند نصب

راه اندازی برای اشتراک گذاری و دسترسی مدیر

مرحله 1: قابل اعتماد و متخصص تنظیمات و انتخاب کنید حریم خصوصی و امنیت.

گام 2: به پایین اسکرول کنید و روی آن ضربه بزنید بررسی ایمنی.

مرحله 3: روی ضربه بزنید اشتراک گذاری و دسترسی را مدیریت کنید گزینه.

مرحله 4: روی ضربه بزنید ادامه هید.

مرحله 5: لیستی از مخاطبین شما را به شما نشان می دهد. مخاطبین را انتخاب کنید می خواهید اشتراک گذاری داده های خود را با آن متوقف کنید. یا می توانید روی آن کلیک کنید همه و توقف اشتراک گذاری را انتخاب کنید اگر می خواهید به اشتراک گذاری داده ها با همه مخاطبین را متوقف کنید.

مرحله 6: روی ضربه بزنید اشتراک گذاری مرور اگر مخاطبین را انتخاب کرده اید، یا فشار دهید ادامه هید.

مرحله 7: در صفحه بعد، نوع اطلاعات و مجوز را انتخاب کنید شما نمی خواهید به اشتراک بگذارید.

مرحله 8: اکنون، فشار دهید توقف به اشتراک گذاشتن و ضربه بزنید توقف به اشتراک گذاشتن دوباره برای تایید انتخاب

مرحله 9: مطبوعات ادامه هید برای رفتن به مرحله 2.

مرحله 10: برنامه هایی را که نمی خواهید به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنند انتخاب کنید و روی آنها ضربه بزنید دسترسی به برنامه را متوقف کنید.

مرحله 11: مطبوعات ادامه هید برای رفتن به مرحله 3.

مرحله 12: دستگاه هایی را برای حذف از AppleID خود انتخاب کنید.

مرحله 13: روی ضربه بزنید حذف دستگاه های انتخاب شده و سپس حذف دستگاه ها برای تایید.

مرحله 14: گزینه ای برای تغییر رمز عبور Apple ID خود خواهید داشت. اگر می خواهید رمز عبور خود را تغییر دهید، انتخاب کنید رمز عبور را به روز کنید.

مرحله 15: در صفحه بعد می توانید انتخاب کنید تماس های اضطراری مطبوعات ادامه هید هنگامی که مخاطبین اضطراری خود را به روز کردید.

مرحله 16: اکنون گزینه ای برای دریافت خواهید داشت رمز عبور خود را به روز کنید. برای ایجاد رمز عبور جدید، ابتدا باید رمز عبور قدیمی خود را وارد کنید.

مرحله 17: مطبوعات پرش کنید اگر نمی خواهید رمز عبور خود را تغییر دهید و روی آن ضربه بزنید انجام شده زمانی که تمام انتخاب های لازم را انجام دادید.

اگر در هر جایی در طول فرآیند راه اندازی، شخصی از شما خواست که ببینید در تلفن خود چه کار می کنید، می توانید دکمه را فشار دهید. گزینه خروج سریع که به سرعت به شما امکان می دهد از بررسی ایمنی خارج شوید.

این پیشرفت شما را ذخیره می کند و همچنین برنامه تنظیمات را می بندد. خروج سریع است واقع در گوشه سمت راست بالا از نمایشگر

سوالات متداول

س. وقتی از بررسی ایمنی استفاده می کنید چه اتفاقی می افتد؟

وقتی از بررسی ایمنی استفاده می‌کنید، افراد و برنامه‌هایی که حذف کرده‌اید نمی‌توانند به موقعیت مکانی شما یا هر داده دیگری که با آنها به اشتراک می‌گذارید دسترسی داشته باشند. دستگاه های انتخاب شده از راه دور از Apple ID شما خارج می شوند. و مخاطبین اضطراری، گذرواژه AppleID و رمز عبور دستگاه شما بر اساس انتخاب شما تغییر خواهند کرد.

س. کدام مدل های آیفون دارای بررسی ایمنی هستند؟

هر آیفونی که به‌روزرسانی iOS 16 را اجرا می‌کند باید ویژگی Safety Check را به عنوان یک گزینه داشته باشد. این بدان معنی است که Safety Check در آیفون 8 و مدل های جدیدتر موجود است.

س. کجا می توانم بررسی ایمنی را در آیفون خود پیدا کنم؟

برای دسترسی به بررسی ایمنی، به تنظیمات > حریم خصوصی و امنیت > بررسی ایمنی. سپس می‌توانید از میان دو گزینه راه‌اندازی مختلف انتخاب کنید—بازنشانی اضطراری، که مجوزها را برای همه برنامه‌ها و مخاطبین لغو می‌کند. یا مدیریت اشتراک‌گذاری و دسترسی به شما امکان می‌دهد برنامه‌ها و مخاطبینی را انتخاب کنید که می‌خواهید اشتراک‌گذاری داده‌های خود را با آنها متوقف کنید.

س. آیا باید گذرواژه Apple ID خود را برای بررسی ایمنی تنظیم مجدد تنظیم کنم؟

خیر، در صورتی که اپل آیدی شما در برابر دسترسی مخرب شخص دیگری آسیب پذیر باشد، این گزینه به شما داده می شود که رمز عبور Apple ID و رمز عبور دستگاه خود را بازنشانی کنید، اما اگر حساب اپل شما در معرض خطر نباشد، می توانید از این فرآیند صرف نظر کنید.

بسته بندی

به این ترتیب می توانید Safety Check را در آیفون خود راه اندازی و از آن استفاده کنید. Safety Check دردسر پیمایش در تنظیمات برای افزودن یا حذف مجوزها به صورت جداگانه را از بین می برد و راه حل یک مرحله ای را ارائه می دهد که در سناریوهای اضطراری کاملاً مفید است. اگر سؤالی در رابطه با بررسی ایمنی دارید با ما در میان بگذارید و برای اطلاعات بیشتر از این قبیل مقالات، راهنماها و نحوه انجام با iTipsToUse همراه باشید.

شما ممکن است علاقه مند باشید:

همچنین می توانید برای اخبار فوری فناوری ما را دنبال کنید اخبار گوگل یا برای نکات و ترفندها، بررسی گوشی‌های هوشمند و ابزارک‌ها، بپیوندید گروه تلگرام GadgetsToUse یا برای آخرین ویدیوهای بررسی مشترک شوید کانال یوتیوب GadgetsToUse.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما باید با قوانین موافقت کنید.

فهرست