4 روش برای مخفی کردن یا حذف یک مکان از تاریخچه مکان Google

Ritik Singh

آیا می‌خواهید مکان خاصی را از تاریخچه مکان Google یا جدول زمانی نقشه‌های خود حذف کنید؟ یا می خواهید گوگل موقعیت مکانی شما را در مکان های خاصی ردیابی نکند؟ خوب، تلفن اندرویدی شما تاریخچه مکان هایی را که به آنها سفر کرده اید نگه می دارد. و گاهی اوقات، ممکن است بخواهید از ردیابی موقعیت مکانی بدون خاموش کردن سابقه موقعیت مکانی جلوگیری کند. بنابراین، ما با یک راهنمای سریع برای پنهان کردن و حذف مکانی که بازدید کرده‌اید از تاریخچه موقعیت مکانی Google و جدول زمانی نقشه‌ها در اینجا هستیم.

چگونه یک مکان را از تاریخچه موقعیت مکانی گوگل پنهان کنیم؟

می‌توانید به‌طور دستی مکان‌ها را از سابقه خود حذف کنید یا GPS تلفن یا ویژگی «تاریخچه موقعیت مکانی» را خاموش کنید تا از پیگیری مکان‌هایی که می‌روید توسط Google جلوگیری شود. برای یادگیری تمام روش ها در زیر به ادامه مطلب بروید.

مکان‌ها را از داشبورد فعالیت Google حذف کنید

می‌توانید به سرعت یک مکان را از تاریخچه مکان Google از داشبورد حساب خود حذف کنید. همین کار را می توان بر روی هر تلفن همراه یا دسکتاپ انجام داد، همانطور که در زیر نشان داده شده است:

1. در مرورگر وب خود، به myaccount.google.com/intro/activitycontrols/location بروید.

2. اگر قبلاً وارد حساب Google خود نشده اید، وارد شوید.

3. در صفحه کنترل فعالیت بر روی آن کلیک کنید مدیریت کنید تاریخ.

4. تمام مکان هایی را که رفته اید و تاریخ آن را خواهید دید. تاریخی را که می خواهید مکانی را از آن حذف کنید (با استفاده از نوارهای آبی در بالا سمت چپ) انتخاب کنید.

حذف مکان از سابقه موقعیت مکانی Google

5. برای حذف یک مکان خاص، روی سه نقطه کنارش و بزن توقف را از روز حذف کنید.

حذف مکان از سابقه موقعیت مکانی Google

6. کلیک برداشتن برای تایید زمانی که از شما خواسته شد.

حذف مکان از سابقه موقعیت مکانی Google

7. همچنین می توانید تاریخچه موقعیت مکانی کامل روز را حذف کنید. برای انجام آن، روی ضربه بزنید صندوقچه آیکون در کنار تاریخ

حذف مکان از سابقه موقعیت مکانی Google

8. را کلیک کنید حذف روز برای تایید.

مکانی را که بازدید کرده اید از جدول زمانی Google Maps حذف کنید

همچنین، می‌توانید مکان‌هایی را که بازدید کرده‌اید مستقیماً از جدول زمانی Maps خود حذف کنید. در اینجا نحوه انجام آن از طریق برنامه Google Maps آمده است:

1. برنامه Google Maps را در گوشی خود باز کنید.

2. خود را کلیک کنید نماد نمایه در گوشه سمت راست بالا

3. انتخاب کنید شما جدول زمانی.

4. در صفحه بعدی، تاریخی را که می خواهید تاریخچه را برای آن مشاهده کنید، انتخاب کنید.

5. بعد، روی سه نقطه برای مکانی که بازدید کردید و ضربه بزنید برداشتن.

برای جلوگیری از ردیابی موقعیت مکانی GPS را خاموش کنید

آیا می‌خواهید Google ردیابی مکان را برای یک منطقه یا مکان خاص متوقف کند؟ می‌توانید قبل از رسیدن به محل، سرویس GPS تلفن خود را به طور موقت خاموش کنید. و پس از اتمام بازدید، آن را دوباره روشن کنید. این اطمینان حاصل می کند که مکان در تاریخچه موقعیت مکانی شما ظاهر نمی شود.

1. از پنل اعلان گوشی اندروید خود به پایین بکشید.

2. برای گسترش پانل تنظیمات سریع، دوباره انگشت خود را به پایین بکشید.

3. در اینجا، به دنبال محل یا جی پی اس تغییر وضعیت.

4. روی آن ضربه بزنید تا موقعیت مکانی GPS شما خاموش شود.

یا

1. باز کن تنظیمات در گوشی اندرویدی شما

2. به پایین اسکرول کنید و روی آن کلیک کنید محل.

3. برای غیرفعال کردن ردیابی موقعیت مکانی، ضامن را خاموش کنید.

توجه داشته باشید که خاموش کردن موقعیت مکانی تلفن شما بر سایر ویژگی‌ها مانند ناوبری GPS و Find My Phone تأثیر می‌گذارد.

تاریخچه موقعیت مکانی Google را به طور موقت غیرفعال کنید

روش دیگر غیرفعال کردن موقت ویژگی Google Location History است. به این ترتیب، می‌توانید از همه سرویس‌های دیگر Google، از جمله پیمایش نقشه‌ها، لذت ببرید، در حالی که مطمئن شوید مکان‌هایی را که از هیچ یک از دستگاه‌هایی که به آن وارد شده‌اید، ثبت نمی‌کند. در اینجا نحوه انجام آن در تلفن و وب آمده است:

روی تلفن

1. برنامه Google Maps را در گوشی خود باز کنید.

2. خود را کلیک کنید نماد نمایه در گوشه سمت راست بالا

3. انتخاب کنید شما جدول زمانی.

4. در اینجا، کلیک کنید محل تاریخ روشن است، حساب Google را انتخاب کنید و ضربه بزنید دور زدن خاموش.

4. کلیک مکث کنید در پنجره پاپ آپ برای تایید

سابقه موقعیت مکانی Google را غیرفعال کنید

می‌توانید با تکرار مراحل، سابقه موقعیت مکانی Google را دوباره فعال کنید.

وقتی سابقه موقعیت مکانی Google را خاموش می کنید چه اتفاقی می افتد؟

وقتی سابقه موقعیت مکانی Google را خاموش می کنید، این اتفاق می افتد:

  • مکان شما از دستگاه‌هایی که حساب خود را به آن وارد کرده‌اید گزارش نمی‌شود. Google هیچ اطلاعات مکان جدیدی را در سابقه شما ذخیره نخواهد کرد.
  • فعالیت قبلی از سابقه موقعیت مکانی شما حذف نمی شود. در عوض، شما باید این کار را به صورت دستی انجام دهید.
  • بر سایر سرویس‌های موقعیت مکانی دستگاه شما مانند سرویس‌های مکان Google و Find My Device تأثیری نمی‌گذارد.
  • هنگام استفاده از سایر سایت‌ها، برنامه‌ها و سرویس‌های Google از طریق Web and App Activity، موقعیت مکانی شما ممکن است همچنان در حساب Google شما ذخیره شود.

بسته بندی

به این ترتیب می توانید مکانی را از تاریخچه موقعیت مکانی خود پنهان یا حذف کنید و از ثبت موقعیت مکانی شما توسط گوگل برای مکان های خاص جلوگیری کنید. در حالی که هیچ تغییر مستقیمی برای دومی وجود ندارد، می‌توانید از راه‌حل‌هایی مانند غیرفعال کردن موقت موقعیت مکانی و GPS استفاده کنید. در صورت وجود هرگونه شک و تردید یا سوالی با خیال راحت تماس بگیرید.

شما ممکن است علاقه مند باشید:

همچنین می توانید برای اخبار فوری فناوری ما را دنبال کنید اخبار گوگل یا برای نکات و ترفندها، بررسی گوشی‌های هوشمند و ابزارک‌ها، بپیوندید گروه تلگرام GadgetsToUse یا برای آخرین ویدیوهای بررسی مشترک شوید کانال یوتیوب GadgetsToUse.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما باید با قوانین موافقت کنید.

فهرست